Има сайт за щастливи кокошки.
И щастливи петли.
Тъй щастливи по Живково време
те да бъдат не биха могли.
Влизат в сайта и стихчета снасят.
След това новината разгласят,
със сияйно от гордост лице.
Сякаш не стихче са снесли,
а са снесли яйце.
Да са здрави, и сити, и живи -
на кокошките колко им трябва,
за да бъдат щастливи!
© Ангел Чортов Все права защищены
петли естествено!
... и глъч може би.