Aug 3, 2015, 8:35 AM  

Сайт за щастливи кокошки 

  Poetry » Humour
745 0 9

 

Има сайт за щастливи кокошки.

И щастливи петли.

 

Тъй щастливи по Живково време

те да бъдат не биха могли.

 

Влизат в сайта и стихчета снасят.

 

След това новината разгласят,

със сияйно от гордост лице.

 

Сякаш не стихче са снесли,

а са снесли яйце.

 

Да са здрави, и сити, и живи -

на кокошките колко им трябва,

за да бъдат щастливи!

 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??