Спомени тихнат,
чезнат във мрак.
Времето спира
морно от бяг.
Светлите дни
няма ги. Знам!
Плачат звезди -
вечно съм сам.
Спомени спят -
птици във сняг.
Мисли без свяст -
парят ме чак.
В сън ги намирам -
горест и страст.
Трудно се взирам,
старец съм аз.
© Хари Спасов Все права защищены