24.03.2017 г., 17:35 ч.  

Спомени 

  Поезия » Любовна
304 1 0

                        Спомени тихнат,

                        чезнат във мрак.

                        Времето спира

                        морно от бяг.

 

                        Светлите дни

                        няма ги. Знам!

                        Плачат звезди -

                        вечно съм сам.

 

                        Спомени спят -

                        птици във сняг.

                        Мисли без свяст -

                        парят ме чак.

 

                        В сън ги намирам -

                        горест и страст.

                        Трудно се взирам,

                        старец съм  аз.

                   

        

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??