24 июл. 2012 г., 12:55

Сам за себе си 

  Поэзия » Другая
631 0 0

Да преродиш мечтите си

и да забравиш страха

от провала, когато

си останал без дъх.

 

Да изплачеш сълзите си,

но греховете да не потекат.

Изпращаш усмивки до всички,

които на помощ не ще се притекат!

 

Забравил за себе си -

друг не ще се отзове!

Сам се подсети, когато

видиш себе си на колене...

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??