Jul 24, 2012, 12:55 PM

Сам за себе си 

  Poetry » Other
630 0 0

Да преродиш мечтите си

и да забравиш страха

от провала, когато

си останал без дъх.

 

Да изплачеш сълзите си,

но греховете да не потекат.

Изпращаш усмивки до всички,

които на помощ не ще се притекат!

 

Забравил за себе си -

друг не ще се отзове!

Сам се подсети, когато

видиш себе си на колене...

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??