24.07.2012 г., 12:55 ч.

Сам за себе си 

  Поезия » Друга
629 0 0

Да преродиш мечтите си

и да забравиш страха

от провала, когато

си останал без дъх.

 

Да изплачеш сълзите си,

но греховете да не потекат.

Изпращаш усмивки до всички,

които на помощ не ще се притекат!

 

Забравил за себе си -

друг не ще се отзове!

Сам се подсети, когато

видиш себе си на колене...

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??