22 нояб. 2009 г., 01:33

Сама 

  Поэзия » Другая
481 0 1

Съдрах обвивката си.
После видях кръв, просмукана в гърдите.
Счупих гърдите си .
От уплаха бликна нова кръв.
И после паднах.

Видях ангел.
Видях черни криле всред поле.
И стоеше до мен.
Видях как заплака над мен
и после заби кама в душата си вечна.

Събрах крилете си.
Видях се как ставам насред кръв.
Видях плачещ ангел.
С кама в душата, видях мен на две.

Съдрах илюзията си.
После пристъпих в бяло поле.
Проклех преродената.
И после полетях.

© Криста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??