24 апр. 2010 г., 00:01

Сама 

  Поэзия » Любовная
800 0 3

                            Сама


”По-добре сами” - това ми каза ти,
целуна ме и си отиде.
А аз плаках и се молих до зори
да дойдеш и да кажеш: ,,Моля те, прости”.

Вървях по старите улици,
а край мен минаваха хора с познати лица,

питащи ме с поглед: ,,Защо си сама?’’
Отминавах, а от очите се стичаше по сълза.

Бях вцепенена, невярваща в любовта,
сякаш без теб сърцето ми спря.

Но вдигнах високо глава

и продължих по пътя си сама.

© Роси Кралева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??