18 нояб. 2007 г., 19:54

Сама (в обвиняване) 

  Поэзия » Любовная
869 0 12
Сама си тръгна.
Аз не те догоних.
Не те потърсих.
Нито те извиках.

Страстта е мъртва.
Беше във агония.
И сълзите не бързат
да потичат.

Сама си тръгна.
Даже не проплаках.
Не търсих зад гърба ти
страх от нямане.

Страстта е мъртва.
Беше във агония.
Пресъхналите устни.
В обвиняване.

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??