Спи ми се и не ми се спи.
Ако заспя, ще се събудя бързо.
Мога да спя, и да не спя.
Отварям очи и съня развързвам.
Теб чакам само.
Едва ли би казал: "Обичам те!"
Би ли будувал заради мен?
Искам да останеш с мен.
Само за да чуя: "Обичам те!"
Какво би направил?
Ако се събудиш до мен?
Можем ли завинаги да се обичаме?
© Антония Станчева Все права защищены