Feb 14, 2019, 4:09 PM

Само теб искам 

  Poetry » Free verse
460 0 0

Спи ми се и не ми се спи.

Ако заспя, ще се събудя бързо.

Мога да спя, и да не спя.

Отварям очи и съня развързвам.

Теб чакам само.

Едва ли би казал: "Обичам те!"

Би ли будувал заради мен?

Искам да останеш с мен.

Само за да чуя: "Обичам те!"

Какво би направил?

Ако се събудиш до мен?

Можем ли завинаги да се обичаме?

© Антония Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??