14.02.2019 г., 16:09 ч.

Само теб искам 

  Поезия » Свободен стих
445 0 0

Спи ми се и не ми се спи.

Ако заспя, ще се събудя бързо.

Мога да спя, и да не спя.

Отварям очи и съня развързвам.

Теб чакам само.

Едва ли би казал: "Обичам те!"

Би ли будувал заради мен?

Искам да останеш с мен.

Само за да чуя: "Обичам те!"

Какво би направил?

Ако се събудиш до мен?

Можем ли завинаги да се обичаме?

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??