19 дек. 2007 г., 08:52

Само в съня сме грешни... 

  Поэзия » Любовная
1506 0 25
 

 

Само в съня сме грешни.

В съня и в стиха.

Защо трябваше да се срещаме?

Недей да навеждаш глава.

 

Защо трябваше да се лъжем?

И да се влюбим в свойта лъжа?

Тръгни си, ще бъде хубаво.

Тръгни си, но не сега...

© Росен Яворов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??