Dec 19, 2007, 8:52 AM

Само в съня сме грешни... 

  Poetry » Love
1505 0 25
 

 

Само в съня сме грешни.

В съня и в стиха.

Защо трябваше да се срещаме?

Недей да навеждаш глава.

 

Защо трябваше да се лъжем?

И да се влюбим в свойта лъжа?

Тръгни си, ще бъде хубаво.

Тръгни си, но не сега...

© Росен Яворов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??