19.12.2007 г., 8:52 ч.

Само в съня сме грешни... 

  Поезия » Любовна
1504 0 25
 

 

Само в съня сме грешни.

В съня и в стиха.

Защо трябваше да се срещаме?

Недей да навеждаш глава.

 

Защо трябваше да се лъжем?

И да се влюбим в свойта лъжа?

Тръгни си, ще бъде хубаво.

Тръгни си, но не сега...

© Росен Яворов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??