28 окт. 2011 г., 21:16

Самодива 

  Поэзия
1010 0 18

Ето, пак го направих!
Все във мене ги влюбвам...
Прокълнал ме е някой
всеки мъж да погубвам.
Не един се удави
в  мойте мътни води.
А обичах ги всичките!
И бях тяхна! Почти!
Омагьосвам любовно,
че да питат за още...
Да ме искат неистово
във леглото си нощем,
а когато заспят, 
всеки път си отивам...
Аз съм тяхна съдба!
Не жена! Самодива!

© Валерия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??