24 июл. 2008 г., 09:02

Самота 

  Поэзия » Другая
480 0 5
 

Потъна морето в сълза

и  сви се небето в очакване.

С  нежната ласка на птица

пътува надеждата боса.

Небето кърви от  ками,

синьото отдавна е изплакало,

с венец от падащи звезди

остави слънцето да чака,

сълзата да изплува в самота,

с прилива да сложи край на мрака,

денят да се усмихне с лицето на жена,

забравила какво е да очакваш .

 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??