7 мая 2016 г., 21:50

Самота 

  Поэзия
808 2 1

Върви след мене самотата,

а аз обърнала съм гръб.

Преправя се на непозната,

но чувала съм и зова.

 

 

Не искам аз да се обръщам,

че видя ли я, ще застина.

В нейната безмилостна прегръдка,

надявам се, да ме отмине.

 

 

Забързах крачка, без да спирам,

а все по-близо е до мене тя.

Ех, приятелка ми е, разбирам,

но се казва Самота.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??