Последната цигара догоря
Пак е нощ
Отново съм сама
Последната Надежда отлетя
Търкаля се по бузата сълза
Трови мъка моите дни
А мечтите са далечни
Огън вече не гори
Само грижите са вечни
Всичко е в Тишина
Самотата тук е страшна
Няма Бяла Светлина
Вярата....
и тя угасна...
© Десислава Панчева Все права защищены