26 окт. 2016 г., 20:55

Самотен 

  Поэзия
258 0 2

Самотен той на масата седеше,

и тъжно гледаше навън...

А мислите му тъй далече

отлетели, като в сън.

 

Сигурно за нея той си мисли!

Сигурно за нея си мечтай!?

Макар че много пъти от туй

да е горял.

 

Защо ли продължава!?

Да обвива себе си в тъга.

И на какво се питам,

още се надява!?

Да вярва на лъжа?

 

Казват всеки се променя...

Във името на любовта.

Едва ли, но продължава,

да вярва на това.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Радвам Влади че сподели масата ми .Благодаря от сърце и до нови!!!
  • "Любовта е сляпа", както казват, а вярата я подържа и може би си отива последна, хареса ми много! Приеми моите поздравления!
Предложения
: ??:??