4 мая 2022 г., 17:14

Самотни дни 

  Поэзия » Любовная
266 0 0

В самота дните летят към без края. 

И от минават студените нощи. 

Живеех в мъглата на Рая. 

Но огън в мен се отприщи. 

 

И в самота открих любовта. 

А как те чаках да дойдеш. 

Сред самотните дни на живота. 

И длан гореща до мен да допреш. 

 

Да усетя ръката ти нежно. 

Душата ми така да стоплиш.

Но сърцето ти за мен е студено.

Ще дойде ли ден до мен да стоиш.

 

Със длани горещи да ме покориш.

И сърцето мое да сгрееш. 

В огън любовен с мен да гориш. 

Душата моя с любов да огрееш. 

 

© Гергана Гочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??