27 мар. 2017 г., 00:07

Самотни души 

  Поэзия » Другая
215 0 4

Самотни хорица сме в забързан живот

в успехи, провали минават ни дните,

забързани в своя поход към златен кивот,

изпускаме всичко, което осмисля душите.

 

Самотни сърца сме, сред други милиарди

обичаме себе си, за другите к'во ни боли,

ограбваме с лека ръка различни човешки съдби,

а себе си бием в гърдите – вижте ни к'ви сме добри

 

 

 

© Борислав тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??