Самотни хорица сме в забързан живот
в успехи, провали минават ни дните,
забързани в своя поход към златен кивот,
изпускаме всичко, което осмисля душите.
Самотни сърца сме, сред други милиарди
обичаме себе си, за другите к'во ни боли,
ограбваме с лека ръка различни човешки съдби,
а себе си бием в гърдите – вижте ни к'ви сме добри
© Борислав тодоров All rights reserved.