15 мая 2007 г., 09:04

Самотни нощи  

  Поэзия
699 0 1
Колко нощи плаках,
колко нощи чаках...
Чаках, вратата да отвориш,
и в косите ми пръсти да заровиш...
Очите си не мога да затворя...
Сълзите си не мога да спра...
Самотата ме прегърна,
исках аз да те върна...
Липсват ми дните,
липсваш ми и ти...
Колко мечти пропилях,
колко мъка и болка преживях...
И сега сама, стигала дъното,
се скитам в самотни нощи ...
Падам,
ставам...
Земята ме влече да потъна
и в самота да се загъна...
Колко мъка има в този свят суров...

© Светли Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да така е, но има и на кой да се довериш и да предадеш тази своя мъка и да си сигурен че той няма да те предаде.
Предложения
: ??:??