28 апр. 2009 г., 13:31

Самотни нощи 

  Поэзия » Любовная
539 0 3

 

Самотни  нощи

 

Има нощи, в  които

искал  съм   да   вия  на   открито.

Зов към  луната   да   отправя,

зов за  женска ласка   и   омая.

 

Невидими за мен  ухания

звучат  в   нощта  като   стенания.

Липсата   усилват  неуморно,

спомените  връщат  те  повторно.

 

Има нощи  безпокойни,

изпълнени от сънища  непристойни.

Часовете  губят мяра,

желанията   искам да   предваря.

 

Аз моля  се   зова  ми  да  се  чуе,

да пробуди  в теб страстта.

Любовна ласка  платното  да   издуе,

щастливи да  се  отдадеме  на  сластта.

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много ми хареса, наистина!
  • Любовна ласка платното да издуе и с попътен вятър да отплува към мечтани брегове! С пожелание за сбъдване, Пещерски!
  • Всеки вие към една Луна - и аз така... и аз така...
    Пещерски - много сластен стих, но не е като...(ренга)
Предложения
: ??:??