Колко много самотни сърца
по улиците на живота вървят,
всеки търси половинка в прахта,
отдавна от вятър отнесено време.
Колко много сломени души,
изгубили себе си в ежедневието,
днес се взират пак в прахта
да догонят вятъра, търсейки себе си.
© Гери Д Георгиева Все права защищены
Много са, а предполагам доста повече са тези, които са се изгубили но не знаят това.........
"...днес се взират пак в прахта
да догонят вятъра, търсейки себе си."
Всичко е пепел от прахта и прах от пепелта....
Поздравления!!!