15 мая 2008 г., 00:32

Сбогом 

  Поэзия
642 0 4
Толкова голяма болка не съм усещал до сега.
Всичко си замина.
Няма светлина в моята стая.
Всичко бе обладано от тъмнина
и тъмнина остана в тази огромна празнина.

Написан е отдавна моят път,
моята душа ще бъде вечно скована в студ.
От очите ми кръв се лее,
гарванът не грачи, а песен пее,
песен за любов огорчена
и минало заличено.

Мечти не съм имал до сега,
ала една се появи поради мъка.
Всичко се пропука.
Нека всеки живее както умее,
кой както иска, докато не остарее.
Сбогом, моя любов...

© Светлозар Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??