Сбогом, любими, не ме мрази,
че страхливо бягам от теб и любовта,
че нямам смелост да се боря за нас,
а предпочитам позорно да избягам.
Забрави ме! По мен не тъгувай!
Не искам в очите ти тъгата да живее.
Сърцето ти се моля да забрави
как по моето ритъма си е ускорявало.
07.03.2020 г./ 21:13 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены
И като махнеш мразя, страхливо и позорно, нещата си идват на място, че тези угризения хич не им отиват 😁