8.03.2020 г., 7:52 ч.

Сбогом, любими, не ме мрази 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
733 2 1

Сбогом, любими, не ме мрази, 

че страхливо бягам от теб и любовта, 

че нямам смелост да се боря за нас, 

а предпочитам позорно да избягам.

Забрави ме! По мен не тъгувай! 

Не искам в очите ти тъгата да живее.

Сърцето ти се моля да забрави

как по моето ритъма си е ускорявало.

 

 

 

07.03.2020 г./ 21:13 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ауууу, шашнах се, честно! То и за това се иска смелост. Да кажеш бай, бай
    И като махнеш мразя, страхливо и позорно, нещата си идват на място, че тези угризения хич не им отиват 😁
Предложения
: ??:??