24 нояб. 2020 г., 23:21

Сбъдване 

  Поэзия
504 2 7

Скъсах броеницата на Очакването

с нетърпеливите пръсти

на Желанието.

Извиках те силно в съня.

Чух мислите ти

преди да си се огледал в тях.

Сърцата ни туптяха 

в един ритъм

и моята Мечта

се събуди преди мен...

Прегърна Спомена

и го целуна

с устни- истини.

После прошепна на Съня ми,

двете скъпи думи,

които винаги изричаме с душите си.

И после пак те сбъдна

наяве...

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??