16 сент. 2008 г., 18:44

Счупено сърце 

  Поэзия » Любовная
1399 0 1

Нямам сили парчетата да събера,

очите си изплаках, а теб те няма досега.

Помня го това "Обичам те",

твоята безсмислена шега!

 

Всяка нощ си гост във моя сън,

а денем като странник покрай мен минаваш.

Споменът за тебе не открива изхода навън,

но за мене всеки ден по малко ти забравяш.

 

Веднъж ти дадох чувствата, сърцето и душата,

и знам, направих го отново.

Сега у теб са всички счупени парчета,

а в мен расте сърце, но по-сурово.

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??