21 мар. 2008 г., 21:47

Себеотричане 

  Поэзия » Любовная
545 0 5

Лицето ми блести от твойта нежност,

препълнена от обич неизлята,

с разтърсваща и агресивна ревност

вливаш страст и чувства в душата.

По кожата ми още твоите пръсти

незабравими мигове рисуват,

за твойте устни страстни и чевръсти

споменът в съня ми всяка нощ изплува.

Във моя сън - очите ти дълбоки

с безумна страст ме разсъбличат,

желанието се разпръсква напосоки,

но мислите ми все към тебе тичат.

На масата ми - чашата със лудост,

изпълнена с отрова от самотния ми ден,

а някъде в зениците избухва ярост,

зарежда се и блъска вътре в мен.

Избяга и остави само самотата

в света, във който бяхме двама,

сега витае само нямо тишината,

зова те, викам те, но теб те няма.

 

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??