Лицето ми блести от твойта нежност,
препълнена от обич неизлята,
с разтърсваща и агресивна ревност
вливаш страст и чувства в душата.
По кожата ми още твоите пръсти
незабравими мигове рисуват,
за твойте устни страстни и чевръсти
споменът в съня ми всяка нощ изплува.
Във моя сън - очите ти дълбоки
с безумна страст ме разсъбличат,
желанието се разпръсква напосоки,
но мислите ми все към тебе тичат.
На масата ми - чашата със лудост,
изпълнена с отрова от самотния ми ден,
а някъде в зениците избухва ярост,
зарежда се и блъска вътре в мен.
Избяга и остави само самотата
в света, във който бяхме двама,
сега витае само нямо тишината,
зова те, викам те, но теб те няма.
© Камелия Кацарска Todos los derechos reservados