23 сент. 2022 г., 17:38

Седя уморена и бледа 

  Поэзия » Другая
158 0 0

Седя уморена и бледа
на прага на свойта душа,
възпирам болезнени чувства,
заровени тъмни слова.
Увличам се, после затъвам,
залитам в реалност и сън.
Усмихвам живота по чудо,
преплитам безумност и шум.
Проплаква отнякъде птица,
прелита над мен без крила,
изгубена в себе си плавам,
спасявам парчета следа.
Пречупена днес аз оставам,
пътувам към свойта съдба.

© Светла Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??