9 июн. 2020 г., 00:39

Сега не помним 

  Поэзия » Другая
604 3 3

Сега не помня, имах ли очи,
когато ми наливаше амброзия
и беше ли парфюмът ми на ти
с трептенето на жадните ти ноздри.


Сега не помниш, моята душа
дали се спъваше, или летеше,
когато я поведе за ръка...
и ангелът през нощите не спеше.


Сега не помним. Времето личи.
Земята я събличат ветровете. 
Едно небе, прегръща я, мълчи, 
парфюма й изменчив да усети.

 

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=REk6SAlanuQ

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви момичета...чуйте песента...приятна е, аз по нея писах! Хубав ден да имате!
  • Райне 🌹☀️
    Много ми хареса.
  • "Земята я събличат ветровете"... Много красиво!
Предложения
: ??:??