28 янв. 2007 г., 22:11

Секс за една нощ.... 

  Поэзия
1822 3 11

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Само целувка... и тишината, в която съм твоя.
Идваш неканен, в животът ми - носиш на длан -
пламъци, огън, изгаряне... Всичко тревожно.
В единствена нощ, споделена от някого... сам.

Вдишвам страстта ти, последен миг на спокойствие...
докосвам очите ти с устни от страх натъжени...
Може би искам... може би трябва... постой си...
такъв - безличен и хладен... до мене...

Аз съм онази, чаша горчиво възраждане... твое...
в мислите ничия, в пътя си просто... без име...
И да ми кажеш - ще бъде поредната подлост... било е...
което почувстваш... което отминеш...

Целуни ме! Може би само тази целувка лишена...
от всичко далечно, мечтано и свято...
Ще ме запомни... от спомен спасена...
в леглото ти тясно... само... непознато.

И в другите нощи, с други момичета...
ще е различно, че днес от теб се нуждая...
Защо да се лъжем?! Защо да обичаме?!
С теб сме пътека, постлана към Рая..

И после е толкова просто... безлична случка.
Двама почти непознати... Почти разговарят...
И всяка минута, на липса, душата ми чувства...
нежност от болка, красиво изгаряне....

След теб ще ме стопли само тръпката снощна...
че всичко било е насън, устните ми сутрин - непорочни...
ще погалят онази любов, която намерих за нужна...
Да те помня наивно. Да те забравя - нарочно!

© Симона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??