10 мая 2017 г., 13:54

Семейна кавга 

  Поэзия » Юмористическая
458 1 2

«От работа се върна — хол в безреда,

хладилник пуст, непрани ризи — пет.

Уроците на Гого — кой да гледа?

По-харен е с комшийка моабет.»

 

«Ти, жаба в щърков клюн, мълчи си скромно!

Уста раззинал — също чекмедже.

С акъл-просо, с претенции огромни —

затуй на скапано сме дередже.

 

Отколе в банята протича крана,

вратата скърца, гаче жалба пей...»

«Ще млъкнеш ли ти, гъска неразбрана?»

«Иване, по главата не, недей!»

 

...«Туй синьо под окото е от вчера?

Съпругът Ви тогаз бе още жив?

Разбрах, той гъбки хапнал за вечеря.

На топло Ваша милост ще лежи.»

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хахаха, недей по главата, недей ))) Как ме разсмя пък ти, Влади! Бях те изгубила от полезрение, радвам се да те видя!
    Много​, много забавно стихче )
  • И,толкова отмъстителна! Съпругът хапнал гъби за еднократна употреба... Колко удивително! Съпругата с радост го погреба!😅Браво,Владимир! Горчив смях!
Предложения
: ??:??