2 июн. 2021 г., 21:53

Семейство 

  Поэзия
612 0 2

Отново нямам избор и оставам!
А, толкова тежат ми ваще кръстове!
Не ми достигат сили да се защитавам
и не мога да пасна във дупка на плъхове.

Кръвта вода не става, знам,
но мойто не е кръв, а болка.
Продадох от сърцето всеки грам.
Не ви ли стига? Още колко!?

Посляхте си бодли на пътя,
сега на хладно там ще спите.
Уморих се вечно да ви кърпя,
дано да сте щастливи със парите!

Стига вече! Всичко изтърпях!
През ада крачех всеки ден!
Дори пред Бога да горя във грях,
поне ще преродя останките от мен!

© Бисерка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??