16 нояб. 2007 г., 17:11

Серенада 

  Поэзия » Другая
795 0 12
 

Серенада

 

Няма да те сричам.

Ще те пея.

В бездната се свличам

и по теб копнея.

Глупости изричам.

Май ще полудея.

Много те обичам,

скъпа Дулсинея!

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??