16.11.2007 г., 17:11 ч.

Серенада 

  Поезия » Друга
794 0 12
 

Серенада

 

Няма да те сричам.

Ще те пея.

В бездната се свличам

и по теб копнея.

Глупости изричам.

Май ще полудея.

Много те обичам,

скъпа Дулсинея!

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??