16 nov 2007, 17:11

Серенада 

  Poesía » Otra
807 0 12
 

Серенада

 

Няма да те сричам.

Ще те пея.

В бездната се свличам

и по теб копнея.

Глупости изричам.

Май ще полудея.

Много те обичам,

скъпа Дулсинея!

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??