Nov 16, 2007, 5:11 PM

Серенада 

  Poetry » Other
805 0 12
 

Серенада

 

Няма да те сричам.

Ще те пея.

В бездната се свличам

и по теб копнея.

Глупости изричам.

Май ще полудея.

Много те обичам,

скъпа Дулсинея!

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??