31 янв. 2019 г., 23:59

Сезам 

  Поэзия
212 1 6

Бутилка празна на масата седи

отдавна в нея нищо няма...

Била е пълна от преди

когато имало любов и никаква измама.

 

Сега е празна, изсъхнала дори

дори и мирис няма

потънала във прах седи

забравила за обичта на двама.

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??