Бутилка празна на масата седи
отдавна в нея нищо няма...
Била е пълна от преди
когато имало любов и никаква измама.
Сега е празна, изсъхнала дори
дори и мирис няма
потънала във прах седи
забравила за обичта на двама.
© Ангел All rights reserved.