СЕЗОНИ
Край булеварда си седях,
отдавна бе – през пролетта.
Цъфтяха кестените, с тях
се радвах пак на младостта.
Жарта на лятото гори.
Обичам този зной познат.
Нали се знаем от преди -
гореща страст и слънчев ад.
Но тръгна си един от нас,
уж че случайно – на шега.
Тъгува кестенът - без глас,
покри се с есенни листа.
Ще дойде зимата - студът,
снегът - кристална красота,
с мечта за онзи топъл дъжд
и сънища за любовта.
Wali (Виолета Томова)
© Виолета Томова Все права защищены