Сезонно
Прашинково-цветни любови
разпръснати полегато,
тичинково-цветни окови
танцуващи по стакато...
И бели ухания булчински
на синия небосвод,
невидими кули докоснали
в своя сезонен живот...
Заражда се старата мистика
на тъжния кръговрат,
че няма такава логистика
и вечна любов в този свят!...
© Таня Георгиева Все права защищены