7.05.2008 г., 8:52 ч.

Сезонно 

  Поезия » Любовна
641 0 19

               Сезонно

Прашинково-цветни любови

разпръснати полегато,

тичинково-цветни окови

танцуващи по стакато...

 

И бели ухания булчински

на синия небосвод,

невидими кули докоснали

в своя сезонен живот...

 

Заражда се старата мистика

на тъжния кръговрат,

че няма такава логистика

и вечна любов в този свят!...

 

 

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??