May 7, 2008, 8:52 AM

Сезонно 

  Poetry » Love
640 0 19

               Сезонно

Прашинково-цветни любови

разпръснати полегато,

тичинково-цветни окови

танцуващи по стакато...

 

И бели ухания булчински

на синия небосвод,

невидими кули докоснали

в своя сезонен живот...

 

Заражда се старата мистика

на тъжния кръговрат,

че няма такава логистика

и вечна любов в този свят!...

 

 

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??