16 авг. 2008 г., 14:10

Шампиони 

  Поэзия » Гражданская
941 1 15
 

Спортисти ние имаме велики,

с балкански дух и силен борбен хъс,

с очи отправяме към тях заръки

да защитават българския кръст.

 

България чеда достойни има

и гледа с гордо вдигната глава,

макар и малка, е забележима

с красивата и доблестна борба.

 

И на крака страната ни ще става

след всеки, с чест заслужен, наш медал

и химна ни с усмивка ще запява,

че българският флаг е засиял.

© The Notorious Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??